Torre Jussana publica l’informe de resultats de la segona enquesta sobre l’impacte de la Covid-19 en les entitats de Barcelona

Torre Jussana publica l’informe de resultats de la segona enquesta sobre l’impacte de la Covid-19 en les entitats de Barcelona

Des de l’inici de la pandèmia, des de Torre Jussana treballen per tal d’oferir solucions a les diverses problemàtiques que ha generat la COVID-19 i les diferents crisis que se n’han derivat en les entitats de la ciutat. I per fer-ho de la manera més eficaç possible, han volgut conèixer en primera persona quines són aquestes problemàtiques, per tal de generar els serveis i recursos més útils.

Per aconseguir-ho han realitzat dues enquestes obertes a totes les entitats sense ànim de lucre de la ciutat. La primera es va realitzar entre el 9 d’abril i el 3 de maig del 2020, durant la primera fase de la pandèmia. Veure resultats 1a enquesta.

Però malauradament la pandèmia va continuar, amb moltes variables i fases diferents. Per aquest motiu, a la tardor van decidir fer una segona enquesta per veure quines eren les necessitats de les entitats en aquell moment.

Entre el 10 de novembre i el 10 de desembre del 2020 es va fer una 2a enquesta, en la qual hi han participat un total de 379 entitats de la ciutat. S’ha analitzat en quina situació es troben, el perfil de les entitats participants i com els ha afectat la pandèmia pel que fa a activitats, economia, la digitalització dels processos i les perspectives de futur.

http://www.tjussana.cat/repositori/element_1616428892.pdf

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.