Recercat 2021: participa-hi!

Recercat 2021: participa-hi!

L’Institut Ramon Muntaner ha organitzat per als dies 7, 8 i 9 de maig la dissetena edició del Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local, a la ciutat de Tortosa, aprofitant l’avinentesa que enguany també és Capital de la Cultura Catalana.

L’edició d’enguany, que serà en format híbrid, compta amb la participació de la Federació d’Ateneus que ha col·laborat en l’exposició amb una presentació de la carta de serveis, i amb un recull de les activitats que organitzen les delegacions territorials.

Qui estigui interessat en assistir-hi, pot inscriure-s’hi a través d’aquest document adjunt, on també hi ha el dossier amb el programa provisional de la XVII edició del Recercat. El termini per enviar la butlleta d’inscripció degudament emplenada finalitza el 30 d’abril de 2021, per correu electrònic a l’adreça merce@irmu.org.

D’altra banda, l’organització recorda que el termini per presentar candidatures per als Premis Recercat acaba el 19 d’abril de 2021.

A més a més, també podeu consultar tota la informació actualitzada a la secció sobre el Recercat disponible al següent enllaç.

 

Tags: 2021 recercat

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.