Coneix l’equip de la FAC: Milena Duch, tècnica de projectes

Coneix l’equip de la FAC: Milena Duch, tècnica de projectes

La Federació d’Ateneus de Catalunya està formada per un equip de perfils diversos i, poc a poc, us volem presentar a tots els membres que formen part d’aquest gran equip humà.

Avui us presentem a la Milena Duch, la nostra tècnica de Projectes. La Milena coneix l’associacionisme des de ben petita, quan ja formava part de diferents moviments de cultura popular del seu poble. A mesura que va anar creixent, ens explica que va donar-li “més implicacions de caràcter social al fet d’associar-se i participar col·lectivament d’espais diversos.”

La Milena entén la cultura com un espai crític: “una forma imparable de generar consciència social i fins i tot canvis polítics, tal com hem vist els últims temps al nostre país. Per tant és una arma i un valor que no es pot deixar perdre i ho demostra que els països amb més justícia social hagin destinat tants recursos al món cultural.”

Després de dos anys a la FAC, la Milena posa en valor el companyerisme de la federació i el fet de poder conèixer diferents realitats del nostre país. Per ella, els ateneus són “la representació més clara de la democràcia de base, un lloc on la gent pugui trobar-se i aportar conjuntament en un projecte lligat amb la societat que l’envolta.”

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.