Convocatòria de subvencions per commemoracions i activitats excepcionals

Convocatòria de subvencions per commemoracions i activitats excepcionals

L’àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona ha publicat la convocatòria i les bases per a la concessió de subvencions, mitjançant el procediment de concurrència competitiva, per a commemoracions aprovades per part de la Generalitat de Catalunya i per a activitats excepcionals i/o singulars de repercussió local per a l’any 2021.

Quin és el període de presentació de sol·licituds?

Hi haurà una sola convocatòria. El termini de presentació de les sol·licituds de les subvencions és del 30 de març al 30 d’abril de 2021.

Quin és el període d’execució?

Les subvencions concedides a l’empara de la convocatòria de l’any 2021 s’hauran de destinar a finançar activitats desenvolupades dins del període comprès entre l’1 de gener fins al 31 de desembre
de 2021. No se subvencionaran si es tracta d’activitats preparatòries o finals de la commemoració si la commemoració no té lloc l’any 2021.

Recorda, tota la informació per accedir a aquesta convocatòria la trobaràs al resum en PDF que t’oferim des de la FAC.

 

Recordeu que…

Des del Servei de Subvencions de la Federació d’Ateneus de Catalunya us oferim un assessorament personalitzat i una tramitació integral de totes les vostres sol·licituds de subvencions i ajuts.

Per accedir al servei, podeu enviar un correu electrònic a ateneus@ateneus.cat o trucar al 932 688 130.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.