ATENCIÓ! La programació d’espectacles als ateneus se suspèn per les mesures adoptades pel PROCICAT

ATENCIÓ! La programació d’espectacles als ateneus se suspèn per les mesures adoptades pel PROCICAT

Les noves restriccions anunciades pel Govern ocasionen l’ajornament de tots els espectacles que hi havia previstos des d’avui 30 d’octubre de 2020, fins el dia 15 de novembre de 2020. Malgrat sigui una molt mala notícia per la cultura, s’intentarà programar de nou la màxima quantitat d’espectacles tant bon punt les autoritats ho permetin.

Tot i que tots els espectacles en viu hagin estat ajornats, en casos com el del Cicle de Cultura Popular als Ateneus, l’espectacle es podrà visualitzar en streaming des del canal de Youtube de l’Ajuntament de Barcelona. Us proporcionarem l’enllaç aviat.

Consulteu l’informe de la FAC, on es detallen totes les mesures concretes derivades de l’anunci d’ahir del Govern.

La Federació d’Ateneus de Catalunya seguirà treballant per fer arribar la cultura, de forma segura, a tothom.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.