Quins protocols ha de complir la meva entitat davant la Covid-19?

Quins protocols ha de complir la meva entitat davant la Covid-19?

Els serveis jurídics de la Federació d’Ateneus han elaborat un informe després que el 25 de setembre es publiqués una resolució que prorroga i modifica les mesures especials en matèria de salut publica per la contenció del brot de Covid-19 al territori de Catalunya.

L’informe relata les diverses restriccions que afecten tant a les trobades de les entitats com a l’àmbit familiar i social de les persones. Des de la prohibició de fer reunions de més de sis persones, com les excepcions que hi ha a la regla. També es fa un repàs de totes les normes i els protocols en l’àmbit associatiu que atenyen als ateneus com a col·lectiu dins l’associacionisme.

L’informe es pot descarregar a l’apartat de documentació i recursos de la FAC.

Per aquelles entitats interessades, també es poden consultar tots els protocols que ha elaborat la Generalitat, al seu web.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.