La FAC publica el Pla de Retorn front a la Covid-19 pels ateneus

La FAC publica el Pla de Retorn front a la Covid-19 pels ateneus

La FAC ha editat el ‘Pla de retorn front a la Covid-19‘ que parteix, òbviament, de la situació excepcional de risc per exposició a la Covid-19 i com a pla per reprendre l’activitat per tal de prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2, tenint en compte la protecció dels treballadors/es, usuaris, col·laboradors i entitats que comparteixen els espais dels Ateneus de Catalunya.

El Pla detalla de manera exhaustiva quin és l’àmbit d’aplicació del mateix, quines són les mesures organitzatives que han de prendre els ateneus, la prestació de serveis de manera presencial o telemàtica, les mesures de comunicació, els EPIs, i diversos protocols d’actuació i criteris en funció de la tipologia de gent (casos confirmats, persones de risc…).

Descarrega-te’l aquí
Troba’l també a la secció especial de la Represa als ateneus

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.