Comparteix amb la resta d’ateneus com va el confinament de la teva entitat!

Comparteix amb la resta d’ateneus com va el confinament de la teva entitat!

Des de la FAC volem aprofitar de la millor manera els nostres canals de comunicació per seguir connectats i units com sempre. És per això que hem decidit obrir una secció especial del nostre web que servirà per reflectir com estan vivint aquests moments les persones vinculades a les entitats que formen la FAC.

Així doncs, si formes part d’algun ateneu federat, t’animem a enviar-nos escrits o vídeos que serveixin per mostrar com és el teu dia a dia confinat. La temàtica és lliure i els textos i clips poden estar relacionats amb l’activitat ateneística (videoconferències de la junta, reflexions sobre com afecta l’estat d’alarma al vostre ateneu, propostes per pal·liar la crisi…).

Tanmateix, el que ens envieu no té per què estar directament relacionat amb la vostra entitat. Simplement es pot tractar d’una expressió cultural lliure i sense complexos. Petits contes escrits per vosaltres, dibuixos, vídeos musicals o petits tastos de teatre són alguns bons exemples de la mena de continguts que podeu enviar-nos.

A mesura que ens aneu enviant vídeos, veureu que els anirem penjant al nostre web i també el compartirem a les xarxes socials. D’aquesta manera, aportarem el nostre granet de sorra a mantenir la cultura viva durant aquests dies tan excepcionals.

Si fas un vídeo:
-Enregistra una peça de menys d’un minut de durada i fes-nos-la arribar a ateneus@ateneus.cat
-Enregistra-la en format horitzontal
-En el vídeo, indica a quina entitat representes
-Si tens dificultats per fer l’enviament perquè el vídeo pesa massa, fes servir el portal wetransfer
-Especifica el teu nom i entitat a la qual pertanys
-El penjarem a les xarxes socials de la FAC!

Si ens fas un escrit:
-Sigues breu
-Especifica el teu nom i entitat a la qual pertanys
-El penjarem a la web de la FAC en un apartat especial

1 Comment

  • Publicat fa 02/04/2020

    Carles Farrés i Pinós

    Hola, sóc Carles, de l’Ateneu de Cultura Popular de l’Hospitalet. Aquest confinament hem tancat les nostres activitats a l’Ateneu, però com aficionat als joc de “rol” que soc he de dir que hem descobert les videoconferències i que estem fent partides per Internet. És molt divertit i pases una estona de joc que et permet evadir-te i poder sortir de casa encara que sigui amb la imaginació.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.