Antonio Manuel Rodríguez, nomenat ‘ateneísta d’honor’

Antonio Manuel Rodríguez, nomenat ‘ateneísta d’honor’

La Federació d’Ateneus d’Andalusia, a la qual està adscrit Antonio Manuel Rodríguez, l’ha nomenat ateneísta d’honor. El nomenament va tenir lloc el 14 de setembre a la població de Sanlúcar de Barrameda, coincidint també amb el desè aniversari de la federació andalusa. A Catalunya, Antonio Manuel és un vell conegut de l’ateneisme, fa tot just un any desembarcava als ateneus catalans per segona vegada per presentar el llibre ‘Flamenco. Arqueología de lo jondo’, amb un notable èxit en l’acollida. Des dela Federació d’Ateneus de Catalunya volem traslladar-li la nostra més sincera felicitació.

Sense sortir d’Andalusia, la FAC serà aquest cap de setmana a Jerez de la Frontera en un àgora de debat sobre els corrents llibertaris a Andalusia. El secretari de la FAC, Esteve Torrent, serà l’encarregat de representar la Federació d’Ateneus de Catalunya en un debat on s’exposaran els casos de construcció nacional català i valencià. Això serà diumenge, 29 de setembre, de 12h a 13h.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.