Tàrrega acull la 2a Trobada Nacional d’Ateneus amb diverses activitats, i una de les etapes del cicle musical ‘Nostrades’

Tàrrega acull la 2a Trobada Nacional d’Ateneus amb diverses activitats, i una de les etapes del cicle musical ‘Nostrades’

La Federació d’Ateneus de Catalunya impulsa la 2a Trobada Nacional d’Ateneus, que tindrà lloc els dies divendres i dissabte 18 i 19 d’octubre de 2019, a Tàrrega. La intencionalitat de la trobada és generar un ambient distès –allunyat de la formalitat de l’Assemblea General Ordinària-, en el qual els associats dels diferents ateneus de tot Catalunya es puguin retrobar, interaccionar i conviure durant una jornada tant lúdica com festiva.

La programació d’aquesta segona jornada, compta amb una activitat prèvia la nit de divendres: la projecció del documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’ amb la presència del seu director, Sergi Sandúa (Nosotros Films), i una nit de tapes. Dissabte, hi haurà els actes oficials, i la presentació de les conclusions del 6è Congrés d’Ateneus. , amb la foto de família. Al migdia, hi haurà la visita cultural amb dues rutes, la ‘Ruta Pedrolo’ i la ‘Ruta Casc Antic’, i el dinar a l’espai merCAT. La tarda vindrà carregada amb dues activitats potents: l’activitat lúdica amb el Kahoot per equips, que requerirà de telèfons mòbils. Finalment, a les 19h, una de les actuacions del cicle ‘Nostrades’, a l’Ateneu de Tàrrega amb entrada lliure. Hi actuarà Xavier Baró, Lo Pardal Roquer, El Fill del Mestre Àngel Andreu i Meritxell Gené.

Paral·lelament a aquesta programació, la Trobada Nacional es completarà amb activitats paral·leles, com ara l’Exposició ‘Ateneus: Cultura i Llibertat’, que estarà accessible durant el divendres des de les 18h, i fins dissabte, a les 19h, des del Teatre Ateneu de Tàrrega, amb entrada lliure.

Preu, inscripcions i reserves

El preu per persona de la reserva, que inclou el dinar, és de 30€. Les entitats hauran de decidir quantes persones hi aniran, i aleshores hauran d’omplir el formulari de reserva.

Per anar a la trobada, la FAC ha posat a disposició dels ateneus d’arreu del territori autocars que sortiran des de les terres de ponent, Barcelona, i les comarques tarragonines. Per les entitats que tinguin interès a fer reserves grupals en hotels de la vila, la FAC ha arribat a un acord amb tres hotels. Cal tenir en compte que el termini de reserves s’esgota l’11 d’octubre (inclou esmorzar, dinar i activitats programades).

Per a totes aquelles persones que vulguin passar a Tàrrega la nit del divendres a dissabte, hi ha conveni amb dos hotels, tal i com es descriu al fulletó informatiu: l’Hotel Pintor Marsà i el Ciutat de Tàrrega. En qualsevol dels casos caldrà indicar-los que s’assistirà a la 2a Trobada Nacional d’Ateneus, i tenir en compte que són establiments amb poques habitacions.

Tots els detalls concrets de la trobada es poden trobar en el fulletó informatiu:

Fulletó informatiu 2a Trobada Nacional d’Ateneus

Accedeix al formulari d’inscripció des d’aquí:

Formulari d’Inscripció 2a Trobada Nacional d’Ateneus

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.