Vine a la 1a Jornada d’Arxius i Associacionisme!

Vine a la 1a Jornada d’Arxius i Associacionisme!

El 28 de setembre, a partir de les 9h, es celebrarà la 1a Jornada d’Arxius i Associacionisme, una diada que vol ser un punt de trobada entre arxius i entitats sense ànim de lucre que tenen fons documentals d’alt interès i desitgen millorar el tractament, conservació i difusió dels seus fons patrimonials.

Les associacions de cultura popular, amb el pas del temps, generen un nombre important de documentació administrativa, i també de gestió del coneixement, que convé molt tenir-ne cura ja que esdevenen testimonis de la identitat de país. Els arxius de les entitats són tresors que cal mimar i divulgar amb estima tot aprofitant les eines i recursos que la tecnologia del present ofereix. És un riquíssim llegat que cal vetllar perquè sigui d’utilitat en el futur.

En una primera part es presentarà el resultat de l’enquesta que es va realitzar el passat mes de febrer per tal de realitzar la diagnosi dels fons documentals de què disposen les entitats del país. En una segona, es realitzaran una sèrie de comunicacions amb una taula rodona que serviran per compartir experiències i bones pràctiques que afavoreixin la col·laboració en el tractament, la conservació i la difusió d’uns fons d’alt interès patrimonial pel país.
Organització: Departament de Cultura, des de les Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme i la Direcció General de Patrimoni Cultural.

Apunta-t’hi a través d’aquest enllaç!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.