El Centre Llorenç del Penedès estrena nova seu

El Centre Llorenç del Penedès estrena nova seu

Aquest diumenge al migdia, el Centre Llorenç del Penedès estrena nou local amb la presència de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, l’alcalde de la vila, Jordi Marlès, i el president del Centre, Josep Ma Vinyes. Per part de la FAC, hi assistirà la vocal de la Junta Directiva de la FAC, Pilar Firmas, i el membre de la Junta de la DT de les Comarques Tarragonines, Josep Robert.

Després d’anys d’obres, l’entitat baix penedesenca obre les portes de la nova seu després de diversos anys d’obres. Durant aquest temps, s’ha construït l’edifici en un nou solar. L’entitat recordarà, a més, el 130è aniversari aquest any amb un petit homenatge al qui va ser president de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, i vicepresident del Centre, Josep Rafecas, traspassat ara fa gairebé un any.

D’altra banda, el president de la Federació d’Ateneus, Pep Morella, serà present a l’acte central del centenari de l’Ateneu de Tàrrega, precisament la localització que acollirà la 2a Trobada Nacional d’Ateneus. L’acte comptarà amb un munt d’activitats i actuacions que ompliran de forma festiva un dia tan joiós com la celebració del centenari de l’entitat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.