La Direcció General d’Acció Civica convoca els Premis Civisme 2019

La Direcció General d’Acció Civica convoca els Premis Civisme 2019

La Direcció General d’Acció Cívica, depenent del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ha convocat els ‘Premis de Civisme 2019’. Cadascun d’aquests Premis de Civisme estimula i premia accions i treballs, fets des d’àmbits professionals i franges d’edat ben diferents, que tractin els valors cívics o que hi proposin reflexions i actuacions. El conjunt de tots sis premis, amb la diversitat de categories que ofereix, pretén arribar a un espectre social com més
ampli millor.

La novetat respecte la convocatòria del 2018 és que els premis passen de cinc a sis categories. El termini per inscriure’s, és del 30 d’agost al 15 d’octubre de 2019. Les categories de premis les exposem a continuació, amb la corresponent informació relativa a cadascun en PDF:

Premis de Civisme per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana, Premi Serra i Moret
Premis de Civisme a l’actuació cívica juvenil, Premi Jaume Ciurana
Premis de Civisme als mitjans de comunicació
Premi de Civisme a la innovació
Premi de Civisme a la ciutadania i virtut civil
Premi de Civisme i Esport

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.