IV Premi Teatre de Sarrià

IV Premi Teatre de Sarrià

L’Associació Cultural Sant Vicenç de Sarrià i l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sarrià- Sant Gervasi, convoquen el 4t Premi de Teatre de Sarrià 2017.

L’objectiu és contribuir a fomentar l’activitat teatral pel seu valor com a activitat de descoberta, de comunicació i d’associació entre diferents persones, que els permet realitzar un projecte en comú en el seu temps lliure.

També es vol potenciar aquest espai de creació artística, així com les immenses possibilitats que el teatre ofereix pel desenvolupament de la cultura, l’apropament a realitats a voltes desconegudes o a problemàtiques reals de la nostra societat.

Les condicions i el procediment per a presentar propostes estan recollides a les següents bases. I la butlleta d’incripcions.

El termini de presentació d’obres s’acaba el 31 de maig.