Ajuts de suport tècnic per a projectes de participació interna a les entitats 2017

Ajuts de suport tècnic per a projectes de participació interna a les entitats 2017

Vols que la teva entitat millori les capacitats de l’equip directiu? Que la qualitat democràtica en les vostres activitats sigui un valor treballat? Que les vostres accions tinguin impacte a l’entorn de l’ateneu?

Ja està oberta la convocatòria d’ajuts a les entitats per oferir suport tècnic i assessorament personalitzat a projectes de participació interna per a l’any 2017. Aquests ajuts són convocats des de la Secretaria de Transparència i Govern Obert del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exterior i Transparència de la Generalitat de Catalunya.

Les accions objecte d’ajut s’hauran de desenvolupar com a màxim fins el 30 de novembre del 2017.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 16 de maig.

Documentació relacionada: