Subvencions  per fomentar l’ús de la llengua catalana 2017

Subvencions per fomentar l’ús de la llengua catalana 2017

Entitats, ja està oberta la convocatòria de subvencions per fomentar l’ús de la llengua catalana a Catalunya per a l’any 2017. Amb aquesta línia d’ajuts l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya vol promoure actuacions específiques durant el període comprès entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2017 per fomentar l’ús de la llengua catalana a Catalunya, amb les finalitats següents:

  1. Que afavoreixin actituds positives en relació amb la llengua catalana.
  2. Que facilitin l’ús oral del català.

El període per presentar les sol·licituds és del 9 de maig al 22 de maig de 2017.

Més informació a: ateneus@ateneus.cat

Consulta documentació relacionada: