Campanya de mecenatge pel documental dels ateneus

Campanya de mecenatge pel documental dels ateneus

  • La FAC necessita 10.000 € per fer realitat el documental “Ateneus: llavor de llibertat”
  • La campanya de mecenatge estarà activa del 8 de maig fins a finals de 2017

La Federació d’Ateneus de Catalunya està produïnt el documental «Ateneus: llavor de llibertat». Encarregat a la productora audiovisual catalana Nosotros, el llargmetratge narrarà en una hora l’aportació dels ateneus, casals i casinos com a l’associacionisme cultural propi de Catalunya. Un llegat identitari que ha contribuït a la socialització i culturització de diversitat de generacions i estrats socials del país durant dos segles. També posarà de relleu la vigència i efervescència de l’ateneisme en ple segle XXI.

Per tal de fer-lo realitat, la FAC ha impulsat una plataforma virtual de mecenatge oberta a tota la ciutadania que vulgui col·laborar econòmicament amb aportacions que seran gratificades amb recompenses com aparèixer als títols de crèdit o entrades per assistir a l’estrena. La campanya de mecenatge està activada al portal ateneus.cat/documental/ del 8 de maig fins a finals de 2017.

Necessitem 10.000 euros per dur a terme el projecte. Pel que us demanem, d’una banda, que en feu difusió entre els vostres associats, i de l’altra, que participeu econòmicament a la campanya de mecenatge.

FES LA TEVA APORTACIÓ!