Les Delegacions Territorials al dia!

Les Delegacions Territorials al dia!

Aprofitant l’Assemblea General de Socis celebrada el 4 de març a la Societat Coral Diadema Corberenca (Corbera de Llobregat), la Comissió Assessora Territorial de la Federació d’Ateneus de Catalunya va citar a les persones delegades de les Delegacions Territorials per recollir les necessitats de les entitats del territori, detectar noves entitats a federar i participar en actes de relleu del seu territori.

La trobada va servir per acordar les següents accions:
1- Programar una jornada formativa

S’ha convocat el 19 de maig, a les 18 h, a l’Ateneu Barcelonès a les juntes de les delegacions per tal que la mateixa junta directiva de la FAC pugui fer un traspàs d’informació detallada dels serveis i projectes pel 2017.
2- Recollir una proposta de calendari d’activitats pels propers 6 mesos
Cadascuna de les delegacions especificarà els recursos necessaris i la distribució de tasques a dur a terme (abans del mes de maig de 2017).
3- Definir un document de procediments per la coordinació de la informació
Servirà de full de ruta informatiu per les accions que generen les delegacions i les de l’equip tècnic de la FAC al territori
(abans del mes de maig de 2017).
4- Celebrar un acte de lliurament de plaques a cada delegació
La cita servirà per entregar a les entitats que formen part de cada delegació un distintiu corporatiu que les identifiqui com a membres de la FAC i que pugui generar possibles sinergies entre elles.
5- Recursos humans per a les Delegacions Territorials
La FAC treballarà en l’obtenció dels recursos econòmics necessaris per facilitar la incorporació enguany d’ una persona a cada delegació, per tal de dinamitzar-les. La Delegació territorial de les comarques gironines serà la primera a comptar amb una persona tècnica, la Joana Periàñez, que des d’aquest maig treballa al Casino Llagosterenc.

La Comissió també va establir el següent calendari unificat de reunions anuals :
• Reunions trimestrals de juntes rectores: febrer, maig, juliol i novembre
• Reunions semestrals plenàries de les entitats de les delegacions: maig i novembre
• Reunions semestrals de la comissió assessora territorial: coincidint amb l’Assemblea General de Socis de la FAC i durant el mes de setembre.