Nova Delegació Territorial de la FAC: Tarragona

Nova Delegació Territorial de la FAC: Tarragona

El 16 de desembre de 2016, catorze entitats federades de les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà i el Tarragonès es van reunir al Casal de Vila-rodona (Alt Camp) amb la finalitat de constituir la nova Delegació Territorial de la FAC en aquest territori: la Delegació Territorial de Tarragona.

Les convocades van decidir que el Casal de Vila-rodona serà la seu de la delegació territorial i van aprovar el reglament de funcionament. La propera reunió convocada, on s’escollirà la candidatura de la Junta Rectora de la DT de Tarragona i la persona delegada territorial, se celebrarà l’11 de febrer de 2017 a la seu.

D’aquesta manera, la Federació d’Ateneus de Catalunya ha desplegat 4 delegacions territorials durant el 2016: DT Terres de Ponent, DT Comarques gironines, DT Ciutat de Barcelona i DT Tarragona. La voluntat és teixir proximitat i complicitats territorials i enfortir la xarxa d’ateneus del país.

 

Seu Delegació Territorial de Tarragona

Casal de Vila-rodona
Avinguda d’Enric Benet, 6
 977638078
tarragona@ateneus.cat