COM LIDERAR UNA TRANSFORMACIÓ SOCIAL?

COM LIDERAR UNA TRANSFORMACIÓ SOCIAL?

L’entitat Nova-Innovació Social ofereix tallers de transició a les entitats federades, adreçats a persones majors de 18 anys amb ganes d’iniciar i formular un projecte de canvi social sobre alguna de les 7 transicions emmarcades en el Consens de Barcelona.

Quin és l’objectiu d’aquests tallers?

Motivar  als assistents per a la implicació en la resolució d’algun problema social que els afecta o en la millora d’una situació col·lectiva i alhora reflexionar i definir els canvis que es poden realitzar a nivell individual i col·lectiu a través de Plans de Transició.

Aquests Plans són els projectes construïts col·lectivament que permeten fer la transició cap a un món habitable per a tothom. Per exemple, la creació d’una cooperativa de consum, de monedes socials, de mercats d’intercanvi local o d’un grup promotor de no-violència al barri, entre d’altres.

La majoria d’aquest tallers són gratuïts.

Consulta més informació!

Contacte:
Dani Duocastella
651341406
dani@nova.cat