El nou Grup Motor de la FAC es reuneix per decidir els temes a treballar

El nou Grup Motor de la FAC es reuneix per decidir els temes a treballar

El Grup Motor de la Federació d’Ateneus, comissió que té com a finalitat informar i debatre sobre les línies de treball del projecte de la FAC pels pròxims anys, s’ha reestructurat al llarg del primer i segon trimestre de 2023, i ha incorporat participants d’ateneus de tot el territori català.

El nou Grup Motor es va constituir a la reunió telemàtica mantinguda el passat 20 de juny, on es va parlar de projectes i accions a realitzar en el futur. Tots els ateneus estan convidats a participar-hi activament,  i de moment, en formen part 14 membres de diferents entitats, escollides a les reunions de les Delegacions Territorials de principis de 2023 per garantir una bona representació territorial. El Grup Motor es reunirà telemàticament 3 cops a l’any.

Durant la reunió, es va parlar de la 3a edició dels debats Els ateneus som essencials! Gestionem bé per un futur millor! i es va proposar debatre i treballar en properes reunions sobre com implicar als joves a les entitats, la relació entre Administració i ateneus, i la idea de distribuir els ateneus federats en grups d’interès (per activitats, per grandària, etc), per conèixer més a fons la realitat, els projectes i els problemes que puguin tenir.

Els membres i referents per part de l’estructura de la FAC són Esteve Torrent, com a membre de la Junta Directiva, i Jordi Casassas, gerent de la Federació d’Ateneus, com a membre de l’equip tècnic de la FAC.

Si algun soci o sòcia d’una entitat federada vol participar de les reunions del Grup Motor, cal que faci un correu a ateneus@ateneus.cat sol·licitant-ho.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.