Activitat

TAULA DE LIDERATGE

Descripción de la imagen
Categoria
Cursos/Tallers
Data
El 14-09-2024
Hora
09:30
Lloc
Verdú


Organitza
Federació d'Ateneus de Catalunya
Descripció

Després de l’èxit de la primera edició el passat 2 de juny, convoquem la segona Taula de Lideratge, una jornada de formació i intercanvi d’experiències, que tindrà lloc el 14 de setembre, de 9.30h a 13.30h, al Castell de Verdú, a Verdú (Urgell).

L’activitat serà una trobada destinada exclusivament als presidents i presidentes dels ateneus, per oferir orientació i eines a l’hora d’encapçalar les vostres respectives juntes directives. La Taula de Lideratge estarà conduïda un cop més per Javi Castillo, Graduat en Ciències de l’Activitat Física i Esport, Postgraduat en Educació Emocional i Benestar i Màster en Coaching amb PNL.

En aquesta ocasió, l’enfocament de la sessió serà en les competències de les presidències per representar l’ateneu davant de les administracions públiques, empreses i entitats col·laboradores, amb l’objectiu de fomentar aliances estratègiques que ens beneficiïn. En aquest sentit, es compartiran especialment estratègies i consells sobre com comunicar i negociar efectivament les demandes a les administracions.

La trobada culminarà amb un aperitiu a peu dret, a càrrec de la Federació d’Ateneus.