Acabat de sortir del forn

Cuinar al forn amb dues safates alhora és un art només reservat als mestres de la gastronomia, però la nostra protagonista de portada, Ada Parellada, ens inspira i és per això que ens hem atrevit a servir-vos un parell de plats acabats d’elaborar: el nou número de la revista ATENEUS i el butlletí que encara fumeja.

El menú de la revista de novembre es presenta farcit i variat com un àpat de Nadal i costa fer-ne una selecció. La recomanació del xef és que tasteu tot el que pugueu, però, si sou dels que us agrada anar picant d’aquí i d’allà, la degustació hauria d’incloure com a mínim el suculent reportatge dedicat a la relació de Lorca amb Catalunya i els ateneus, i les gustoses entrevistes amb la Consellera de Cultura, Sònia Hernández, el director de Fira Mediterrània, Jordi Fosas, i l’exjugador de hoquei sobre patins Jordi Bargalló.

Amb aquesta proposta deliciosa, encetem un butlletí elaborat a foc lent per posar-vos al dia del que es cou a la revista ATENEUS, amb novetats, continguts exclusius i promocions especials.

Bon profit!


Vols accedir a tots els continguts de la revista ATENEUS? SUBSCRIU-TE!

Deixa el teu comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.