Ateneus de tot el territori assisteixen a la presentació de ‘Liceu al Territori’

Ateneus de tot el territori assisteixen a la presentació de ‘Liceu al Territori’

Fotografies: Juan Muñoz i FAC.

Sol·liciteu la participació al Liceu al Territori al Catàleg d’Activitats de la FAC, seguint aquest enllaç.

El dilluns 8 de juliol, la Federació d’Ateneus de Catalunya i Fundació del Gran Teatre del Liceu van presentar per segon any consecutiu el projecte Liceu al Territori, que té l’objectiu d’apropar l’òpera a tots els socis i sòcies d’ateneus federats mitjançant preus i condicions especials.

Més de 35 persones, de 20 entitats federades, representants de les 7 Delegacions Territorials de la Federació, van poder gaudir de l’experiència. Pep Morella, president de la FAC, va remarcar ‘amb aquesta assistència, podem dir que el territori ha anat el Liceu’.

Els assistents van visitar Sala del Cor, espai on assaja el Cor del Gran Teatre del Liceuon Pol Avinyó, responsable del projecte, historiador i divulgador musical, va exposar el projecte i les principals òperes i ballets de la Temporada 2024/2025. Algunes de les persones que durant la temporada 2023/24 han fet ús dels avantatges de Liceu al Territori van fer retroacció dels beneficis del projecte animant a les altres entitats a provar l’experiència.

Un cop acabada la presentació, els i les assistents van gaudir del ballet Sacre: una vetllada en tres parts, d’Ígor Stravinsky, una explosió de dansa feroç, carnal i talment magnètica.

Què és el projecte ‘Liceu al Territori’?

Liceu al Territori és un projecte amb el qual el Gran Teatre del Liceu vol que milers de persones, de poblacions de tot el territori català, puguin descobrir les produccions del Liceu, popularitzant l’òpera i ajudant el públic a desprendre’s d’idees preconcebudes sobre el gènere, tot animant-los a gaudir de la seva màgia d’una forma distesa i atractiva.

Es tracta d’un dels projectes més a l’alça del Teatre, que preveu doblar el nombre de poblacions a curt termini i facilitar que més persones puguin gaudir d’entrades subvencionades que alleugerin l’impacte econòmic de traslladar-se a Barcelona.

  • Des del Liceu es donarà tot l’assessorament per triar la millor òpera, ballet o concert. Sempre, escollint els títols que s’adapten més al públic que ve per primera vegada, amb títols com La forza del destino, Madama ButterflyLa TraviataEl Requiem de Mozart o Rusalka i molts altres.
  • Conferències gratuïtes a l’entitat, que s’imparteixen a poblacions de tot Catalunya. Podreu apendre més d’òpera, de l’obra que veureu i del seu context històric.
  • Les millors entrades i localitats, amb 100% de visió. I amb descomptes del 40% per a grups.
  • La possibilitat d’estacionar autocars davant del Liceu per portar i recollir la gent.
  • Facilitat per fer la reserva de les entrades i la rebuda al teatre.

Més informació i sol·licituds mitjançant el Catàleg d’Activitats de la FAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.