La FAC i la Federació de Municipis de Catalunya exploren vies de col·laboració

La FAC i la Federació de Municipis de Catalunya exploren vies de col·laboració

El passat dilluns 1 de juliol, la presidenta de l’Àrea de Cultura de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i alcaldessa de Sentmenat, Montserrat Rueda, i la secretària general de l’FMC, Susanna Mérida, van rebre el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Pep Morella, i el gerent, Jordi Casassas. L’objectiu de la trobada va ser exposar les accions que desenvolupa la FAC i explorar possibles vies de col·laboració entre ambdues entitats.

En la reunió, la FAC va destacar la importància de poder difondre la veu del sector ateneista entre els ajuntaments. La col·laboració amb l’FMC es percep com una oportunitat per reforçar la comunicació entre el teixit associatiu i les administracions, i fomentar de manera conjunta el desenvolupament cultural en l’àmbit local.

La Federació de Municipis de Catalunya és una associació plural fundada el 1981 que agrupa municipis i ens locals catalans per defensar i promoure l’autonomia local. Representa el 91% de la població de Catalunya, incloent-hi ajuntaments, diputacions, consells comarcals i entitats municipals descentralitzades.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.