Us convidem a una tarda molt especial al Gran Teatre del Liceu

Us convidem a una tarda molt especial al Gran Teatre del Liceu

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per segon any consecutiu, a Federació d’Ateneus de Catalunya s’uneix al projecte Liceu al Territori, de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, per apropar a l’òpera a tots els socis i sòcies d’ateneus federats mitjançant preus i condicions especials.

Per això, us convidem a la presentació d’aquest projecte i de les òperes de la Temporada 24/25, en una trobada especial que tindrà lloc el dilluns 8 de juliol, a partir de les 17.15h, al Gran Teatre del Liceu, la qual culminarà amb l’assistència a la funció de balletSacre, de la companyia Sasha Waltz (La consagració de la primavera).

Per assistir-hi, gaudireu d’una entrada gratuïta per cada ateneu + una entrada per a un acompanyant amb el 50% de descompte (el preu de l’entrada amb el descompte és de 65€). Les entrades són a platea central.

Programa de la presentació

17:15h Convocatòria a la porta principal del Liceu.

17:30h Inici de la presentació i rebuda per part de la direcció del Liceu i de Pep Morella, President de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

18:30h Final de la presentació.

19:30h Inici funció – Sacre de la companyia Sasha Waltz (La consagració de la primavera). Durada aproximada de la funció: 1h 30min.

Inscriviu-vos a l’esdeveniment mitjançant aquest enllaç. Data límit d’inscripció: fins el 26 de juny.

Què és el projecte ‘Liceu al Territori’?

Liceu al Territori és un projecte amb el qual el Gran Teatre del Liceu vol que milers de persones, de poblacions de tot el territori català, puguin descobrir les produccions del Liceu, popularitzant l’òpera i ajudant el públic a desprendre’s d’idees preconcebudes sobre el gènere, tot animant-los a gaudir de la seva màgia d’una forma distesa i atractiva.

Es tracta d’un dels projectes més a l’alça del Teatre, que preveu doblar el nombre de poblacions a curt termini i facilitar que més persones puguin gaudir d’entrades subvencionades que alleugerin l’impacte econòmic de traslladar-se a Barcelona.

  • Des del Liceu es donarà tot l’assessorament per triar la millor òpera, ballet o concert. Sempre, escollint els títols que s’adapten més al públic que ve per primera vegada, amb títols com La forza del destino, Madama Butterfly, La Traviata, El Requiem de Mozart o Rusalka i molts altres.
  • Conferències gratuïtes a l’entitat, que s’imparteixen a poblacions de tot Catalunya. Podreu apendre més d’òpera, de l’obra que veureu i del seu context històric.
  • Les millors entrades i localitats, amb 100% de visió. I amb descomptes del 40% per a grups.
  • La possibilitat d’estacionar autocars davant del Liceu per portar i recollir la gent.
  • Facilitat per fer la reserva de les entrades i la rebuda al teatre.

Per sumar-vos al projecte o obtenir-ne més informació, contacteu amb Pol Avinyó, tècnic del Liceu, al telèfon 681 286 787 o a l’e-mail pol.avinyo@liceubarcelona.cat

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.