La Societat Coral l’Espiga de les Corts celebra el seu centenari amb un gran concert

La Societat Coral l’Espiga de les Corts celebra el seu centenari amb un gran concert

El passat diumenge 12 de maig la Societat Coral L’Espiga de les Corts de Barcelona va celebrar  l‘acte principal del centenari de l’entitat, a l’auditori AXA.

El concert, anomenat “100 anys, 100 veus“, va comptar amb la participació de quatre corals convidades; Lavínia, Musicorum, Bonanova, Sant Josep Oriol, i la coral amfitriona de L’Espiga de les Corts. Les actuacions musicals van anar intercalades amb petites representacions escèniques del grup de teatre de L’Espiga, explicant diferents moments de la història de l’entitat. Dins del repertori, el cor de l’Espiga, que forma part des dels seus inicis de la Federació de Cors Clavé, va interpretar l’himne del bicentenari d’Anselm Clavé. L’acte va culminar amb l’actuació conjunta de més de cent veus cantant alhora.

Pep Morella, president de la FAC, va entregar un obsequi commemoratiu a l’ateneu de part de la Federació, i va remarcar “Gràcies pel compromís i treball per la cultura i la dinamització del teixit associatiu de base.”

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.