Inici de l’estudi estadístic sobre les entitats culturals del 2023 a Catalunya

Inici de l’estudi estadístic sobre les entitats culturals del 2023 a Catalunya

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya està recollint les dades per elaborar l’Estadística del Tercer Sector Cultural de l’any 2023. Aquest estudi té com a objectiu principal proporcionar una visió detallada de la realitat de les entitats culturals a Catalunya, recollint dades essencials sobre la seva estructura organitzativa, activitats, personal i pressupost.

L’Estadística del Tercer Sector Cultural és part de l’activitat estadística anual de la Generalitat de Catalunya i busca avaluar l’importància i l’impacte, tant social com econòmic, de les entitats culturals en la societat catalana. La informació necessària per a aquest estudi serà recopilada a partir de la base de dades d’Entitats Culturals i Associacions (ECA), que va ser enriquida durant l’últim trimestre de l’any 2022 gràcies a la col·laboració de diverses federacions.

En els propers dies, es preveu que totes les entitats culturals, inclosos els ateneus, rebran un correu electrònic de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, que inclourà els detalls sobre la participació en l’estudi, així com els codis personalitzats per accedir al formulari. La participació de les entitats és fonamental i des de la Federació d’Ateneus animem als ateneus federats a formar part d’aquest procés estadístic.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.