Emoció i premis al joc del ‘Quinto, quina, pula… digues-li com vulguis!’ de L’Aplec dels Ateneus

Emoció i premis al joc del ‘Quinto, quina, pula… digues-li com vulguis!’ de L’Aplec dels Ateneus

Entre les nombroses activitats programades per L’Aplec dels Ateneus, que tindrà lloc el 2 de juny a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló, destaca el Quinto, quina, pula… digues-li com vulguis!, coordinat per La Cate de Figueres, amb emocionants premis en joc per tots aquells que es quedin a fer la sobretaula després del dinar popular.

Aquest joc tradicional, conegut com a quinto, quina, pula, plena, rifa o loteria vella, consisteix en què cada jugador té una carta amb tots els números de l’1 fins al 90, amb una distribució diferent dels números per cadascuna. El jugador marca els nombres que el lloro, la persona que extreu les boles numerades, va cantant amb dites i acudits. El primer jugador que marca una fila de nombres fa quinto i guanya un premi, i després, es juga per la plena, en què guanya el primer jugador que omple el cartró sencer.

Gràcies al suport generós dels col·laboradors de l’Aplec, els guanyadors podran endur-se a casa premis que inclouen experiències gastronòmiques, productes locals i altres sorpreses.

Per les 4 plenes, se sortejarà:

Pel quartet de quintos:

Els cartrons pel joc es podran adquirir mitjançant el Pack Rauxa, que es podrà comprar el mateix dia de L’Aplec al Punt d’Informació, situat a la Plaça Joan Güell. El Pack Rauxa té un cost de 30€ i inclou, també, una bossa de tela, un barret, un ventall, tiquets per l’esmorzar i el dinar popular, i dos cartrons per l’activitat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.