La FAC i la Xarxa Audiovisual Local signen un acord per promoure la cultura

La FAC i la Xarxa Audiovisual Local signen un acord per promoure la cultura

La Xarxa Audiovisual Local (XAL) i la Federació d’Ateneus de Catalunya, han signat un acord de col·laboració, amb els seus representants, Marc Melillas, conseller delegat de la XAL, i Pep Morella, president de la FAC. L’acord persegueix la col·laboració en la difusió d’activitats de lleure i culturals de proximitat per a la ciutadania.

La Xarxa Audiovisual Local (XAL) és una entitat creada per la Diputació de Barcelona per a la gestió del servei públic de caràcter econòmic i foment de la comunicació audiovisual local. Actualment, LA XARXA proporciona continguts i serveis a 55 televisions i 147 ràdios de proximitat del país.

Aquest conveni permetrà reforçar la cobertura mediàtica dels projectes i activitats dels ateneus per part dels mitjans locals del seu municipi i, alhora, gràcies als programes en xarxa, el dia a dia del món associatiu podrà transcendir les fronteres comarcals i arribar a una audiència més àmplia al llarg del territori català. Això permetrà no només amplificar l’abast dels projectes, sinó també compartir-los amb altres comunitats que poden prendre’ls com a models o establir xarxes de col·laboració.

L’acord amb la XAL és un reconeixement al treball de proximitat dels ateneus en el territori i una gran oportunitat per continuar enfortint el teixit associatiu sociocultural català.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.