La companyia Elèctrica Dharma tancarà l’Aplec dels Ateneus

La companyia Elèctrica Dharma tancarà l’Aplec dels Ateneus

El 2 de juny, celebrem l’Aplec dels Ateneus, comptarà amb la companyia Elèctrica Dharma, que oferirà el concert de cloenda, a les 19h. Un gran fi a la festa amb un repàs de les cançons més emblemàtiques d’aquest grup fundat ara fa 50 anys.

L’Aplec dels Ateneus serà una gran celebració per promoure els valors i les contribucions del moviment ateneista. Durant tot el dia, i a través d’una àmplia gamma d’activitats culturals, socials, esportives i de lleure, els ateneus mostraran la seva vitalitat i diversitat com a motor essencial en la dinamització sociocultural dels pobles i ciutats de Catalunya. A més, la trobada és una oportunitat de fomentar la cooperació i el vincle entre les diferents entitats culturals, seccions i activitats dels ateneus federats.

Una festa major d’aquesta dimensió mereix un final de festa d’alt nivell. Per aquest motiu, la Companyia Elèctrica Dharma serà l’encarregada de tancar l’acte fent un repàs de les cançons més emblemàtiques. La Companyia Elèctrica Dharma és la banda en actiu amb més trajectòria del país amb més de 50 anys de carrera ininterrompuda.

No us ho podeu perdre! Us hi esperem!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.