El Festival Itinera busca músics de micropobles per participar-hi

El Festival Itinera busca músics de micropobles per participar-hi

El Festival Itinera és un festival que se celebra a micropobles de Catalunya (municipis rurals de menys de 1.000 habitants) durant els mesos de juny a octubre de 2024. Els objectius d’aquest Festival són donar a conèixer els micropobles i els seus encants, acompanyats de música de qualitat en petit format, fent arribar la cultura a aquests espais emblemàtics.

Amb la finalitat de captar i promocionar el talent musical, la Fundació ”la Caixa” i el Festival Itinera, han obert una nova convocatòria, perquè formacions musicals de format reduït hi puguin participar. Un dels requisits principals és que com a mínim un component del grup musical estigui empadronat a un micropoble de Catalunya. Podeu consultar les bases completes de la convocatòria en el següent enllaç.

Des de la Federació d’Ateneus, us animem a fer arribar aquesta informació als grups o artistes emergents del vostre territori, perquè tinguin l’oportunitat de difondre la seva música en un festival tan especial com Itinera.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.