Bona diada de Sant Jordi! Per un dia ple de roses, llibres i associacionisme!

Bona diada de Sant Jordi! Per un dia ple de roses, llibres i associacionisme!

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya us desitgem una molt bona diada de Sant Jordi 2024, que els llibres, les roses i la cultura popular omplin els carrers de les nostres viles i ciutats!

Us convidem a adquirir i llegir les publicacions de les quals en som partícips:

  • La col·lecció de llibres de l’Editorial Afers, Terra d’Ateneus, per conèixer amb profunditat la història del teixit associatiu de Catalunya.
  • La revista ATENEUS, una capçalera especialitzada en el món ateneístic i l’associacionisme cultural català, que conté reportatges, entrevistes i articles en profunditat sobre el món que vincula els ateneus.
  • El llibre Ateneus: Cultura i llibertat. Associacionisme a la Catalunya contemporània dels historiadors Ramon Arnabat i Xavier Ferré, que fa un recorregut pel moviment associatiu al Principat de Catalunya des de l’Edat mitjana fins a l’actualitat, tot destacant la seva aportació a la formació intel·lectual de les classes subalternes.

La cultura més a prop, més teva

I com cada any, la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC) hem volgut celebrar la diada conjuntament.

Per aquest motiu, hem preparat un recull de totes les activitats que es duran a terme en el marc del Sant Jordi 2024, organitzades per les entitats amb les quals treballem i donem suport diàriament, amb l’objectiu de donar més visibilitat a la gran quantitat d’activitats culturals que es fan per celebrar la diada als territoris de parla catalana.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.