Presideixes un ateneu? T’esperem a la Taula de Lideratge del 2 de juny!

Presideixes un ateneu? T’esperem a la Taula de Lideratge del 2 de juny!

INSCRIU-TE A LA TAULA DE LIDERATGE A TRAVÉS D’AQUEST ENLLAÇ

Participa a la Taula de Lideratge, una jornada de formació i intercanvi d’experiències, que tindrà lloc 2 de juny, de 10.30h a 12.30h, a l’Ateneu Unió de la Colònia Güell, de Santa Coloma de Cervelló.

L’activitat serà una trobada destinada exclusivament als presidents i presidentes dels ateneus, per oferir-vos orientació i eines a l’hora d’encapçalar les vostres respectives juntes directives. La Taula de Lideratge serà conduïda per Javi Castillo, Graduat en Ciències de l’Activitat Física i Esport, Postgraduat en Educació Emocional i Benestar i Màster en Coaching amb PNL.

Aquesta reunió representa una oportunitat única pel vostre creixement i desenvolupament com a voluntaris i voluntàries al capdavant de les associacions, i té com a objectiu principal capacitar-vos per assumir un paper destacat dins de les associacions i liderar eficaçment les juntes directives, així com per buscar relleu i garantir la continuïtat de les entitats en el futur.

A més, es posarà un enfocament especial en les competències necessàries per representar l’ateneu davant de les administracions públiques, les empreses i les entitats col·laboradores, amb l’objectiu de fomentar aliances estratègiques que us beneficiïn.

En finalitzar la Taula de lideratge, us convidem a quedar-vos a gaudir de L’Aplec dels Ateneus, on tindreu l’oportunitat de donar la benvinguda a l’estiu, amb una gran festa de celebració de la nostra tasca associativa.

Pots formalitzar la teva inscripció mitjançant aquest formulari.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.