Els pastorets de Calaf necessita ajuda per ser Creu de Sant Jordi 2025

Els pastorets de Calaf necessita ajuda per ser Creu de Sant Jordi 2025

La Fundació Privada Casal de Calaf presenta Els Pastorets de Calaf com a candidata a la Creu de Sant Jordi 2025Un guardó que és el màxim reconeixement que pot rebre una entitat per part de la Generalitat de Catalunya.

Els pastorets de Calaf, aquest 2025, celebren el seu centenari i consideren que la institució és mereixedora d’aquesta distinció pels següents motius:

  • La seva trajectòria centenària en la conservació i difusió del patrimoni cultural i tradicional, així com de l’obra de Josep Maria Folch i Torres.
  • Encapçalar la integració de les persones residents de les contrades properes a Calaf sense distinció de sexe, origen o creences. Qualsevol persona ha estat convidada a participar i fer-se seus Els Pastorets de Calaf  i de crear llaços de relació o amistat entre els participants.
  • Fomentar l’afició al teatre, la interpretació i les arts escèniques entre els participants de l’Agrupació Teatral del Casal de Calaf.

L’entitat manifesta que la Creu de Sant Jordi seria un reconeixement més que merescut a les persones, empreses i entitats que durant aquests 100 anys, i de manera desinteressada, han acompanyat als Pastorets en aquest camí; i una bona manera de renovar la il·lusió en la generació que ara mateix s’esforça a continuar aquesta tradició tan nostrada.

Per donar suport a l’associació, podeu omplir la petició com a entitat, en aquest enllaç, o com a particular, en aquest enllaç, i enviar-ho a casaldecalaf@gmail.com.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.