Formació sobre la detecció i actuació de situacions d’assetjament a les entitats

Formació sobre la detecció i actuació de situacions d’assetjament a les entitats

INSCRIU-TE A LA FORMACIÓ A TRAVÉS D’AQUEST ENLLAÇ

ACCÉS A LA FORMACIÓ MITJANÇANT AQUEST ENLLAÇ

Des de la Federació d’Ateneus hem organitzat una formació en línia sobre el ‘Protocol per a la prevenció, la detecció, l’actuació i la resolució de situacions d’assetjament sexual, per raó de sexe, de preferència sexual i/o de la identitat de gènere a les entitats’. Aquesta formació està a càrrec de Marta Serra Barrera, llicenciada en filosofia i especialitzada en l’àmbit de gènere. L’objectiu de la formació és que les entitats entenguin la importància de la redacció del protocol d’assetjament sexual i quina ha de ser la seva aplicació corresponent.

La formació es durà a terme en una sessió de dues hores, el 15 de juny a les 11h.

Programa de la formació

1. Conceptes bàsics sobre protocols i lleis.
2. Explicació bàsica del protocol d’assetjament sexual; quins són els temps d’aplicació i les seves respostes, com ubicar el protocol en la realitat territorial, quin protocol necessiten les entitats segons el seu volum, òrgans i comissions que se’n desprenen i com han de funcionar a la pràctica.
3. Debat i resolució de dubtes

Inscriu-te a la formació a través d’aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.