Nou servei a la FAC: Borsa de tècnics de so i de llum

Nou servei a la FAC: Borsa de tècnics de so i de llum

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha creat una borsa de tècnics de so i de llum a la disposició de totes les entitats federades. L’objectiu d’aquesta borsa és que les entitats puguin posar-se en contacte amb tècnics propers a la seva zona geogràfica, en cas de necessitar els seus serveis. En aquesta borsa, podreu consultar sense cap mena de compromís diferents tipus de tècnics amb les seves respectives característiques i condicions.

Volem ressaltar que aquesta borsa ha estat creada per aglutinar diferents perfils de professionals tècnics de llum i de so, però que la relació laboral amb ells no està lligada a la FAC, sinó que serà una relació laboral exclusiva entre l’ateneu contractant i el tècnic. Podeu demanar el servei contactant amb ateneus@ateneus.cat

Us recordem que la Federació té un servei artístic que el seu objectiu és ajudar i donar suport als ateneus en la programació d’activitats. Podeu consultar tota la informació al portal web del Servei Artístic.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.