El 4 de juny celebrem el Dia de l’Associacionisme Cultural

El 4 de juny celebrem el Dia de l’Associacionisme Cultural

El 4 de juny és el Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC), una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català.

Cada any la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural convida a tots els equipaments culturals associatius i entitats de cultura popular de Catalunya a fer unes jornades de portes obertes en les dates properes al dia de la celebració. L’objectiu de les jornades és acostar els ciutadans als ateneus, casals, casinos, orfeons, locals castellers o qualsevol mena d’equipament cultural gestionat per associacions, convidar-los a entrar i fer-los partícips de la important tasca de difusió cultural que realitzen les entitats del país.

Enguany, les jornades de portes obertes se celebraran de l‘1 al 9 de juny i les entitats poden fer les seves propostes a través d’aquest formulari.

La FAC celebrarà el dia de l’Associacionisme Cultural amb l’Aplec dels Ateneus, a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló, el 2 de juny. Aquest dia serà una jornada festiva, on s’oferirà un ventall molt ampli d’activitats culturals, esportives i de lleure, obertes a tothom que hi vulgui participar!

El Departament de Cultura farà difusió de les propostes rebudes a través dels seus canals habituals: agenda cultural, xarxes socials, pàgina web, mapa interactiu, etc. Podeu utilitzar l’etiqueta #DASC2024.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.