La FAC es trasllada i regalem la impressora

La FAC es trasllada i regalem la impressora

[NOVETAT] La junta directiva de la Federació d’Ateneus ha concedit la impressora a l’Associació Cultural l’Empelt, en lloc de celebrar el sorteig que havíem anunciat entre tots els ateneus sol·licitants. Aquesta decisió s’ha pres amb l’objectiu d’ajudar l’entitat en aquests moments tan difícils, ja que recentment ha patit un incendi al seu local, on guardaven vestuaris, material, els gegants de goma i els contes del seguici festiu. Confiem que aquest gest sigui ben rebut per part de tots.

 


 

La Federació d’Ateneus es trasllada a un local nou, al carrer de la Séquia, 9-11. Per motius logístics, regalem la impressora a l’entitat federada que la necessiti.

La impressora multifunció funciona perfectament, i ens agradaria no tirar-la i fomentar una economia més sostenible. Així que, voldríem que alguna entitat continuï donant-li ús. La impressora és de la marca OKI i el model N35200B.

Els requisits per adquirir-la són:

  • Ser una entitat federada.
  • Venir a buscar la impressora a la seu de la FAC.

Si la teva entitat està interessada, posa’t en contacte amb nosaltres abans del 30 d’abril al correu: secretaria@ateneus.cat. En cas que hi hagi diverses entitats interessades es realitzarà un sorteig per decidir quina entitat es queda la impressora.

1 Comment

  • Publicat fa 18/04/2024

    ASSOCIACIO LA CUMPRATIVA

    Bon dia, sóc Joan Sadurní de La Cumprativa de Llorenç del Penedès. Nosaltres estem interessats sel poder donar continuïtat a la vida de la fotocopiadora. Per a noaltres seria d’un gran estalvi, ja que el 90% de les impressions es fan des d’establiments aliens.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.