La FAC està creixent, ja som un més! Benvinguda Societat Coral Micalet!

La FAC està creixent, ja som un més! Benvinguda Societat Coral Micalet!

La Societat Coral Micalet és l’entitat 202 adherida a la Federació d’Ateneus de Catalunya, que formarà part de la Delegació Territorial de Tarragona – Terres de l’Ebre.

El Micalet constitueix un destacat referent cultural a València i és una de les institucions més antigues de la ciutat, que compta amb el reconeixement com d’Entitat d’Utilitat Pública.

Amb més de cent anys d’història, l’entitat ha dedicat el seu esforç a promoure i preservar la cultura i les tradicions valencianes. Els seus objectius fonamentals abasten l’ensenyament musical, la difusió de la música i la defensa de la llengua, participant activament en reivindicacions locals i en la tasca per a la recuperació dels drets polítics del poble valencià. A més, s’advoca per uns serveis públics universals i de qualitat, que satisfacin equitativament les necessitats de la societat, i es compromet en la lluita per a mantenir uns drets laborals que contribueixin a una societat més justa, així com en la defensa dels drets ciutadans.

Podeu seguir el dia a dia de l’entitat als seus perfils de Twitter, Instagram i Facebook.

Benvinguts i benvingudes! Des de la FAC treballarem per fer-vos més fàcil la vostra tasca associacionista!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.