La Federació d’Ateneus es reuneix amb la Secretaria General de l’Esport

La Federació d’Ateneus es reuneix amb la Secretaria General de l’Esport

El passat dimarts 2 d’abril, Marcel Esteve, referent de l’Àrea d’Esports de la junta directiva de la Federació d’Ateneus de Catalunya i president del Casal Societat La Principal de Vilafranca del Penedès; Rafa Giménez, president dels Lluïsos de Gràcia de Barcelona, i Jordi Casassas, gerent de la FAC, es van reunir amb Anna Caula, secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, i Pep Mas, assessor en matèria de l’Esport i l’Activitat Física.

Durant aquesta trobada, es va destacar el paper de la Federació com a impulsora de l’esport i l’activitat física que es realitzen als ateneus, els quals serveixen com a espais per a la pràctica esportiva i activitat física. S’expressà, també, la voluntat de la FAC i dels ateneus de participar en les iniciatives de la Secretaria General de l’Esport, i es va sol·licitar suport econòmic per millorar els equipaments esportius i espais destinats a l’activitat física, així com ajuda en la difusió i promoció de les activitats esportives d’aquestes entitats.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.