‘Celebration’, l’espectacle disponible a la programació XTAC, guanya el Premi de la Crítica a millor Solo de dansa

‘Celebration’, l’espectacle disponible a la programació XTAC, guanya el Premi de la Crítica a millor Solo de dansa

L’espectacle Celebration de Montse Colomé, un dels espectacles disponibles a la programació XTAC, que ja s’ha representat a tres ateneus federats (el Centre de Gràcia, de Barcelona; els Amics de les Arts i Joventuts Musicals, de Terrassa, i el Casal Societat La Principal, de Vilafranca), ha guanyat el premi de la Crítica al millor Solo de dansa.

Montse Colomé planteja aquest número parlat com una celebració, un espectacle o una festa, en què pot compartir les seves vivències amb el públic al seu costat, ballant amb ella, acompanyant-la ballant, que és el que més ha fet al llarg de la seva vida . D’aquí el títol de la peça: Celebration. Una celebració de seixanta anys ballant i bellugant-se al voltant de les arts escèniques.

L’espectacle guardonat està programat per representar-se a diferents ateneus de Catalunya:

Les entitats federades que vulguin programar Celebration a les seves sales, poden fer-ho a través d’aquest enllaç.

 

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.