Som un ateneu federat més! Benvinguda Associació Res Non Verba

Som un ateneu federat més! Benvinguda Associació Res Non Verba

L’Associació Res Non Verba és ués la l’entitat federada número 201, que formarà part de la Delegació Territorial de Ponent – Alt Pirineu.

L’any 1968, va néixer el “Patronato de Colegios Mayores Ilerdenses” format per famílies lleidatanes que van construir un Col·legi Major a Barcelona, on els seus fills poguessin residir mentre estudiaven a la universitat. Posteriorment, l’any 1994 el “Patronato” es va reconvertir en Res Non Verba, i des d’aquell moment participa activament en la vida cultural de la ciutat; organitzant, col·laborant i promocionant activitats culturals.

Fins avui, Res Non Verba ha participat i organitzat centenars d’actes com: presentacions de llibres, debats, concursos, tallers de treballs manuals i exposicions de dibuix, pintura i fotografia. També, han fet aportacions al patrimoni cultural de la ciutat, com l’estàtua de Henry Durant a la seu de la Creu Roja, o els vitralls de la capella de la Seu Vella.

Podeu seguir el dia a dia de l’ateneu als seus perfils d’Instagram,  Facebook i Twitter.

Us recordem que si porteu una entitat veïna i es federa a la FAC, aconseguireu un Xec Regal de 200€, que podreu gastar en serveis i activitats de la FAC!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.