Rècord d’assistència a la iniciativa Cap butaca buida

La campanya Cap Butaca Buida ha aconseguit un rècord d’assistència amb més de 55.000 espectadors a les sales de teatre. Aquesta iniciativa es va realitzar el passat dissabte 16 de març, quan els ciutadans de Catalunya van ser cridats a omplir les sales de teatre de tot el territori, i així assolir el màxim d’espectadors simultanis en funcions teatrals un mateix dia. La iniciativa ha superat totes les expectatives possibles, obtenint un 92% d’ocupació, una xifra que supera les expectatives previstes pels organitzadors.

Els 14 ateneus adherits a la campanya, amb més de 2.870 butaques, també van posar el seu granet de sorra per aconseguir portar les arts escèniques per tot Catalunya, aconseguint omplir les seves butaques.

La proposta impulsada per l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb el suport de la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla d’Impuls del Teatre, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, estant orgullosos de les xifres obtingudes i proposa que aquesta iniciativa es repeteixi l’any que ve com a Diada Nacional del Teatre.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.