Som 200! Donem la benvinguda al Patronat Social Premianenc

Som 200! Donem la benvinguda al Patronat Social Premianenc

La Federació d’Ateneus de Catalunya celebrem l’entitat número 200. El Patronat Social Premianenc de Premià de Mar, que formarà part de la Delegació Vallesos – Maresme, és l’entitat que fa ampliar la família de la FAC.

El Patronat Teatre, és una entitat cultural gestionada per persones voluntàries que ofereix diverses activitats de caràcter cultural com teatre, cinema, documentals i concerts. La missió del Patronat, des de la seva fundació fins ara, ha estat vetllar per la cohesió social a través de la promoció cultural, la creació de grups amateurs, les produccions de petit format i el voluntariat. Gràcies a la seva tasca, l’ateneu aconsegueix fer arribar activitats culturals a totes les edats.
Podeu seguir el dia a dia de l’ateneu als seus perfils d’Instagram i Facebook.

Benvinguts i benvingudes! Des de la FAC treballarem per fer-vos més fàcil la vostra tasca associacionista!

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.