Aconsegueix el teu Llibre Visual de l’Associacionisme Cultural

Aconsegueix el teu Llibre Visual de l’Associacionisme Cultural

La FAC posa a disposició de totes les entitats federades diversos exemplars del Llibre Visual de l’Associacionisme Cultural, de forma totalment gratuïta. El llibre difon a través d’imatges innovadores, la pluralitat i la quantitat d’activitats que el moviment associatiu cultural català ofereix a la ciutadania. Els exemplars del llibre, els podeu regalar entre els vostres associats i associades, fer-los servir per visites d’autoritats o per la diada de Sant Jordi.

Els llibres estaran a la vostra disposició a les oficines de la FAC. Si esteu interessats a adquirir el llibre, envieu un correu electrònic a secretaria@ateneus.cat abans del 14 de març.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.