La Delegació Territorial de Ponent-Alt Pirineu comença a preparar la 4a edició del ‘Vesprades’

La Delegació Territorial de Ponent-Alt Pirineu comença a preparar la 4a edició del ‘Vesprades’

FORMULARI DE SOL·LICITUD DE CONCERTS

La Delegació Territorial de Ponent-Alt Pirineu de la Federació d’Ateneus de Catalunya, conjuntament amb la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, estan preparant la 4a edició del Vesprades. Música als Ateneus, un cicle de concerts de músics emergents consolidat a les comarques de Lleida.

Com en les darreres edicions, els concerts dirigits als ateneus de la Delegació es programaran en dos períodes diferents del 2024: el primer entre els mesos d’abril i juny, i el segon, entre setembre i novembre. Fins al 29 de febrer es podran sol·licitar els concerts pel PRIMER període del cicle a través d’aquest formulari.

El cartell d’artistes d’enguany es caracteritza per la forta presència de veus femenines. Així, la 4a edició del Vesprades oferirà els concerts d’Ester Avenn, Segon Passeig, I-Nuits, Júlia Cruz, Alba Marbà i Jeanra, així com les bandes Bru i Neptú, i la compositora Abril, que repeteixen després de l’èxit de l’any passat. Totes són propostes emergents i del territori de Ponent.

Si els ateneus d’alguna altra Delegació Territorial de la FAC voleu organitzar una activitat similar, poseu-vos en contacte amb el vostre tècnic o tècnica territorial de referència.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.