Campanya de commemoració dels 100 anys del naixement de Vicent Andrés Estellés

Campanya de commemoració dels 100 anys del naixement de Vicent Andrés Estellés

Des de Federació d’Ateneus de Catalunya ens hem adherit a la campanya de la Plataforma Cívica Cent d’Estellés per commemorar el centenari del naixement del poeta Vicent Andrés Estellés.

Desenes d’entitats sumen forces i recursos per fer valdre la figura del poeta valencià Vicent Andrés Estellés, ja que les Corts Valencianes van rebutjar celebrar el centenari del naixement del poeta.

La Coordinadora Profundació Estellés comunica que “envers la situació política del País Valencià, s’ha de lluitar per reivindicar i homenatjar els referents culturals“, i demana a la societat civil que col·labori. Insisteixen en el fet que cal lluitar per la llengua i cultura, i que si no ho fa l’administració pública, ho farà el poble. És per aquest motiu que encoratgen a la població civil, col·lectius i associacions a sumar-se a la campanya “Cent d’Estellés” i a organitzar activitats per fer de l’any 2024 l’Any Estellés.

Per tot el que s’ha exposat anteriorment, han creat una campanya de reivindicació per la societat civil per commemorar el poeta valencià. Tots els ateneus que es vulguin adherir el centenari del poeta ho poden fer en el següent enllaç.

1 Comment

  • Publicat fa 21/02/2024

    Rosa M Pujol

    És molt important no defallir en les reivindicacions a favor de la nostra llengua i cultura, atenent que aquesta també és una vivència d’injustícia, una situació antidemocràtica i un endarreriment quant a Drets Humans es refereix.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.