Convoquem la 3a edició del Premi Tribuna Atenea

Convoquem la 3a edició del Premi Tribuna Atenea

PRESENTA LA TEVA CANDIDATURA A TRAVÉS D’AQUEST FORMULARI

CONSULTA LES BASES DE LA 3a EDICIÓ EN AQUEST ENLLAÇ

La Federació d’Ateneus de Catalunya, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, convoquem la 3a edició del Premi Tribuna Atenea amb la finalitat de promoure i distingir la realització d’obres d’investigació i d’assaig de persones que destaquen per llur vàlua científica o acadèmica i que tracten temàtiques que incideixen en l’àmbit de l’associacionisme cultural ateneista.

En aquesta edició del 2024, es vol distingir un treball inèdit d’investigació i d’assaig sobre la realitat i importància de l’associacionisme cultural ateneista en els micropobles, que reculli i exposi amb rigor l’estat de la qüestió i els reptes de futur ateneista.

El premi està dotat amb 6.000 €.

El termini per a la realització del treball guanyador serà d’onze mesos (entre juny de 2024 i maig de 2025) a partir de la comunicació del veredicte del jurat. El treball es presentarà en el marc d’un acte públic que coincidirà amb el Dia de l’Associacionisme Cultural de l’any immediatament posterior al seu atorgament, en un lloc a determinar.

Les candidatures es poden presentar fins al 24 de maig de 2024, a través d’aquest formulari.

Més informació del Premi Tribuna Atenea en aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.