L’espectacle ‘He mort el pop’ s’estrena en un cap de setmana ple d’emocions

L’espectacle ‘He mort el pop’ s’estrena en un cap de setmana ple d’emocions

Cap de setmana intens i ple d’emocions amb la preestrena i l’estrena de l’espectacle He mort el pop, la comèdia musical produïda per la Federació d’Ateneus, Apunta Teatre i El Maldà, per commemorar l’Any Guimerà, que girarà pels teatres de la XTAC aquest 2024.

L’obra de Lluís-Anton Baulenas, dirigida per Marc Vilavella, i que compta amb la direcció i creació musical de Marc Sambola, recull tres de les peces més rellevants de l’autor: Mar i Cel (1888), Maria Rosa (1894) i Terra Baixa (1897) en una deconstrucció de cadascun dels textos amb un tractament de comèdia, que pretén apropar al públic actual la prolífica trajectòria de Guimerà des d’un altre punt de vista, com és la contemporització dels clàssics. L’espectacle està interpretat per Antonio del ValleBernat Cot i Rafaela Rivas.

Preestrena al Centre, Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui

Dissabte 3 de febrer, la peça es va estrenar al nou teatre del Centre, Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui, esdevenint-ne l’obra inaugural. Una sessió que va penjar el cartell de localitats exhaurides, i que va resultar la culminació d’un cap de setmana de celebració per la reobertura de l’espai, que havia estat gairebé 20 anys inactiu.

Estrena al Centre i Teatre de Sarrià

L’estrena oficial de He mort el pop va tenir lloc diumenge 4 de febrer al Centre i Teatre de Sarrià, a Barcelona.

La gira pels teatres de la XTAC

Des del mes de febrer fins al novembre de 2024, l’espectacle girarà per més d’una trentena de teatres d’ateneus d’arreu de Catalunya, gràcies a la XTAC.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.